Friday, April 8, 2011

iKhLaS dArI Ku IqAh


ari nie 8.4.2011 aku nak ucapkan g0od luck kt sume sain2(kawan) aku yg akey(akan) hadapi final exam...
aku d0akan agar k0rang sume berjaya dalam final exam 6t nie
aku nk sangat sem 3 nie aku dapat pointer tinggi
aku nak ma, abah, kak, abe n diri aku sdri gembire nga result aku 6t...
Ya ALLAH aku mem0h0n kepada mu ya ALLAH agar engkau memberkati dan memberi
rahmat kepada kami semua utk menghadapi peperiksaan akhir untuk sem nie pada 18.4.2011 hingga 28.4.2011
sesungguhnya aku hanyalah hamba yg lemah, kuat melakukan kesilapan...
dan aku dengan ikhlas hatinya ingin mem0h0n seribu kemaafan kepada semua
jika aku telah melakukan kesilapan sama ada menguris hati, melukakan hati kamu semua
sesungguhnya aku hanya lah manusia biasa...
hanya kepada Mu aku mem0h0n...
amin...

Monday, March 28, 2011


c0me x aku lipat tudung...???
dah lame aku teringin nk lipat tudung...
tp xc0me la kalu aku lipat tudung...ermmmm...
     


cantik bunge nie...???

nie first time aku paka tudung syria... c0me x...???

    

nie mase hari KOnV0 kat p0li aku (pSp)
kedai kt 0rg jual , kek , k0p0k n mineral water


    

   

 

   

nie PLak Mase aku nGa Kak Sya nk blik kelate...
nie first time aku nga kak sya bl;k kelate nga kete(kereta)
best sgt...
rinDU sGt Kampung Halaman ...
ma abah 0re nga kak sya blik um0h...


  


  


  


Saturday, March 12, 2011

aNn!VeRs@Ry (0uPLe !QsY@

Ari ini ( 06 . 03 . 2011 ) cukup 2 tahun aku c0uple nga si die.
aku bhgie sangat nga die walaup0m
berpuluh2 kali aku gad0h nga die tp kite 0re staill lagi bersame... :-)
aku harap hubungan aku nga die kekal
sampai kapan p0m...(bila2)
aku berharap sem0 0re doa kan kebahagian aku nga di0...

aku berharap sampai bile2 p0m aku nga die
dapat tahan nga peranga
antare satu same lain...

kat cini aku nak citer cikit
saat perkenalan aku nga die

first time kami jumpe mase aku nga die
dapat pergi ke
PLKN ( Progam Latihan Khidmat Negara )
dekat Batu Jong 2009
Seri Pertama

aku blh kenal die mase
kite 0re g latihan khidmat komonite
mase 2 wt kat Kampung Dekat
Kuala Krai
Tp aku xingat la kampung 2 name pe

mase 2 kalu xsilap aku la
kami 1 kumpulan

time(masa) dk bersih kawasan
die pasang lagu kuat
dh la mase 2 panas
aku p0m cakap
" sap0 la h0k pase(pasang) radi0 panah2(panas) nie "
aku xthu la pl0k di0 h0k pase lagu
lepah(lepas) pad0 2
aku p0m gela(gelar) la di0
radi0 bergerak

mas0 2 aku nie paka(pakai) spek
di0 pl0k gela kat aku spek mat0 ger0k
eeeeeeee gere(geram) sungguh aku
mas0 2
ras0 mace(macam) n0k nyepak jah di0
baru pade(padan) muka...

lelah(lepas) pad0 2 ad0 plok
khidmat k0muniti kt sek0l0h krai

aku jup0 pl0k nga di0
pah2 di0 wi(bagi) seb0t0l air sirap kat aku,
tp aku xambik pom
man0 laa thu key takut2
di0 bubuh racun dale(dalam) 2
he3...

aiiii letih la nk cit0 panje(panjang) lagi etek
6t len kali aku sambung pl0k k
nantikan epsiod seterusnye k...
he3...
iqsya 4 ever...


nie tande cinta kami
nie mase raye tahun lepas
2010
iQBaL _ !QaH
 nie mase dtg kt tempat aku keje
7e Padang Gar0ng Kelate

Saturday, February 19, 2011




 nie kak aku nga sain di0dkt SUNWAY
nie 0tw nk g ata aku blk umo0e sew0 aku

cantik x baby 2??? he
        
nie mase aku nga kak aku g tgk wayang best citer die " YODI BEAR "
c0me sgt Yodi Bear nga Sain die, name die Bo0 Bo0, c0me sgt
aku rase mace nk tgk lg...he3 sape la nk blnje aku tgk citer 2...ermmm...

cantik x spek aku...??? he3
spek aku nie mahal tau...
he3

cantik x sAyE???
k0ya laaa... he3
lalalalalalalalalalalalaaaaaa.........







nie mase aku nga kak ain g make kt Chicken Rice Sh0p
sedap bangart tp harga die p0m sedap bangat...


 nie aku minum air PePsI je...


nie m0DeL cErMIn
he3








nie gambar p0y0 aku nga nana
nie time b0ring...eeerrrmmm


nie lah aku  SITI SYAFIQAH ZULKIFLI aku nie suke sangat ambik gambar sendiri... 2 salah satu dari ho0obiii aku... he3.....******
nie la gelagak bebudak p0mpuan DIP#B untuk sEm 3 nie (2011)  
KISAH 4 HEROIN

nie plak HER0IN DIP3B, (17.02.2011... Khamis)
kisah nye...
ari nie kelas kami kul 10.15
aku (iqah), anis, miah nga linda
jale2 la g p0li waktu nie untuk kelas NETW0RK...kelas (En. Azman)
kelas die dkt LAB E06, lab 2 tingkat 3... kami p0m naik la tangga,
pah2 sapa tingkat 2 kami p0m nap0k la rama laki,
kami ingt k0 gap0 rup02ny0 ad0 0re pese(pengsan)
kami ingatkan pelajar rup02ny0 cik p0mpuan yg pese...
pah2 aku paling la delake(belakang) ad0 pl0k lecturer laki yang naik...
di0 p0m suruh la kami akak lecturer 2...
anis jah pege(pengang) bare2 lecturer yg pese 2...
miah pege beg aku...
selepas seminit kemudian aku nga linda pom akak la kaki di0
mak 0iii berat 2...
linda p0m lepah laaa...
jd jwab di0 la aku la yg ken0 akak lecturer 2...
aku meme lel0h arrr akak lecturer...
aku ras0 mace aku pl0k h0k akey pese, he3...
tp aku syukur sgt sbb dpt tlg lecturer 2...
aku d0akan die selamat...
amin...


 nie M0DEL

KEMPEN " SAYA S0K0NG ANGKAT PINGGAN "


 nie GaMbAr AKu time puah d0k nunggu n0k masuk laB

 nie KAK AIN lukis gambar aku
c0me @ cuTe
he3