Saturday, February 19, 2011




 nie kak aku nga sain di0dkt SUNWAY
nie 0tw nk g ata aku blk umo0e sew0 aku

cantik x baby 2??? he
        
nie mase aku nga kak aku g tgk wayang best citer die " YODI BEAR "
c0me sgt Yodi Bear nga Sain die, name die Bo0 Bo0, c0me sgt
aku rase mace nk tgk lg...he3 sape la nk blnje aku tgk citer 2...ermmm...

cantik x spek aku...??? he3
spek aku nie mahal tau...
he3

cantik x sAyE???
k0ya laaa... he3
lalalalalalalalalalalalaaaaaa.........







nie mase aku nga kak ain g make kt Chicken Rice Sh0p
sedap bangart tp harga die p0m sedap bangat...


 nie aku minum air PePsI je...


nie m0DeL cErMIn
he3








nie gambar p0y0 aku nga nana
nie time b0ring...eeerrrmmm


nie lah aku  SITI SYAFIQAH ZULKIFLI aku nie suke sangat ambik gambar sendiri... 2 salah satu dari ho0obiii aku... he3.....******
nie la gelagak bebudak p0mpuan DIP#B untuk sEm 3 nie (2011)  
KISAH 4 HEROIN

nie plak HER0IN DIP3B, (17.02.2011... Khamis)
kisah nye...
ari nie kelas kami kul 10.15
aku (iqah), anis, miah nga linda
jale2 la g p0li waktu nie untuk kelas NETW0RK...kelas (En. Azman)
kelas die dkt LAB E06, lab 2 tingkat 3... kami p0m naik la tangga,
pah2 sapa tingkat 2 kami p0m nap0k la rama laki,
kami ingt k0 gap0 rup02ny0 ad0 0re pese(pengsan)
kami ingatkan pelajar rup02ny0 cik p0mpuan yg pese...
pah2 aku paling la delake(belakang) ad0 pl0k lecturer laki yang naik...
di0 p0m suruh la kami akak lecturer 2...
anis jah pege(pengang) bare2 lecturer yg pese 2...
miah pege beg aku...
selepas seminit kemudian aku nga linda pom akak la kaki di0
mak 0iii berat 2...
linda p0m lepah laaa...
jd jwab di0 la aku la yg ken0 akak lecturer 2...
aku meme lel0h arrr akak lecturer...
aku ras0 mace aku pl0k h0k akey pese, he3...
tp aku syukur sgt sbb dpt tlg lecturer 2...
aku d0akan die selamat...
amin...


 nie M0DEL

KEMPEN " SAYA S0K0NG ANGKAT PINGGAN "


 nie GaMbAr AKu time puah d0k nunggu n0k masuk laB

 nie KAK AIN lukis gambar aku
c0me @ cuTe
he3


Saturday, February 12, 2011

sHoPiNg & j@Le2 PinEnG

nie aku nga kak aku n sain2 di0 g jale2 dekat Pineng (11.2.11) best sgt rugi xg, kite 0re g kt QueenBay lepas maghrib dlm kul 8 kite 0rg kuar, mule2 gi shopping kt dlm QueenBay, lepas puah g jale ape lg msti la kene isi perut... he3...
kite 0rg g make kt Restoran Kapitam, sedap aku make nan cheese set sedap tau... kenye sgt...tringin nk g make lg... he3
bil0 la pl0k aku blh g make c2 ermmm...

aku nak ucapkan kepada semua
kaum CINA G0ng Xi F@t (h@!...




nie aku nga kakak kesayangan aku


come dk kakak aku yang aku saye nie



nie kak aku nga sain die name die kak suden


come x KAD L0VE 2,aku sebenarnye nak ambik gambar dekat L0VE 2 tp aku cedih la sbb xleh nak ambik gambar k0rang thu x bakp0 aku xleh nak ambik gambar
sebab 2 0re budak kecik 2 xse tubik (keluar) cedih nyee waaaaa :-(

@kU d!r! SeNd!r!...(^-^)

nie mase aku dekat p0li

aku nak try ka jugak jadi m0del

Teh 0 Ais BOH nga Roti Coklat GARDENIA

he3

click

nie mase aku nak g ata mut0 kak aku

dekat balik pulau

takut wei naik jambatan sore2

doh la angin kuat,nasib baik la aku nie x masuk dale laut

he3

click 1

click-click 2

click-click-click 3

click-click-click-click 4

Thursday, February 3, 2011

kEnAnGaN kU BeRsAmA KaWaN

nie gmbr mase sem2 DIP2B puey sem0 c0me2 laki pl0k sem0 smart2 aku sayang korang sume :-) PRIEND 4EVER nie mase aku, kak ain n mex pah g balik Pulau, first time nie kte 0rg p sane best cangat... tp lucu arrr kite 0rg sesat nk blk p0Li he3 nie mase aku nga kak ain nk g bt mini pr0jek utk Kelab Audi0 sweet x gmbr nie??? :-) nie plak aku nga mex pah mase g0t0ng r0yng kamsis sem1

kELuaRgA sAyE...SeLamAnYe... luv u muah

nie abg saye name nie Mohd Syafiq nie gmbr die mase ari raye tahun lepas (2010) nie kakak kesayangan saye name die Siti Syazni nie pom mase raye tahun lepas gak(2010) nie gambar kami adik beradik mase kecil c0me x??? yg laki 2 abg saye, yg pakai baju purple 2 kakak saye, yg kecik 2 spupu saye & yg bju c0klat 2 saye... he3 c0me xxx??? nie plak her0 n heroin kat umah kami nie ma nga abah saye Zulkifli n Roshani saye sgt k0 ma nga abah nie rumah ku syurga ku kami tnggl kat cini start 1 Januari 2007 sampai sekarang cantik x???

Ini aBah

Abah saya nie Zulkifli Bin Ali, die asal kg Tanjung Rambutan tp sekarang popular dgn name Kg Chek0k... abah saye nie dah pencen dulu die keje pengawal keselamatan kt USM Kelate... abah saye nie die suke masak, taman sayuran, mesin rumput, jale2, byk lg laa...

IqBaL & IqAh

3/2/2011

KAU & AKU

ari nie aku kaur nga si dia,

setelah sekian lame aku xjumpe nga si die...

kami g jale, make, hepi sangat blh jup0 si die...

ari nie die belanja aku make d0nut king (BIG APPLE) sedap...

yg paling aku suke make D0nut King Kuaci sedappp... errmmm...

time kacih...

cantik x cincin kami... nie hadiah aku pada si die tp sebelum 2 aku & si dia g beli donut king dulu (BIG APPLE) he3 lepas 2 aku & si dia g la make kat kBmaLL